Προσθέστε υπότιτλο εδώ

                                 

Μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία στο σαλόνι μου;

Επαγγελματίας ταπετσέρης θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την αλλαγή ταπετσαρίας ή των υλικών γεμίσματος του σαλονιού σας, ακολουθώντας την ποιότητα και την τεχνογνωσία της επωνυμίας ΒΛΑΝΤΗΣ.


Στο σπίτι μου έχω έπιπλα ενός συγκεκριμένου χρώματος,μπορώ να παραγγείλω έπιπλα που να ταιριάζουν?

Τα επιπλα - ΒΛΑΝΤΗΣ από το 1981 οπού και ξεκίνησε την εμπορική και κατασκευαστική  της λειτουργία είναι μια 100% ελληνική εταιρία οπού εδώ και δεκαετίες είναι ταγμένη στο ελληνικό ποιοτικό έπιπλο.


Ποίο  είναι το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης ;

Το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης περιλαμβάνεται στην τιμή, όπου αυτό αναφέρετε και αφορά την έδρα της εταιρίας στον νομό Ηρακλείου. 
Για τους υπόλοιπους νομούς υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση, ανάλογα φυσικά με το μέγεθος της παραγγελίας.
Εναλλακτικά εφόσον δεν επιθυμητέ την παράδοση των εμπορευμάτων από εμάς μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από της κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας ή την παράδοση σε πρακτορείο της αρεσκείας σας.

Τι προετοιμασία πρέπει να κάνω πρίν επισκεφτώ την εταιρεία ΒΛΑΝΤΗΣ για να επιλέξω τα έπιπλα μου ;

Πριν την επίσκεψη σας στην εταιρεία ΒΛΑΝΤΗΣ θα ήταν ακόμη πιο εύκολο για εσάς μια πρόχειρη κάτοψη του χώρου, ώστε να μπορέσει ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να σας προτείνει ανάμεσα σε χιλιάδες λύσεις για όλο το σπίτι. 

Μπορώ  να αλλάξω λούστρο στα παλιά μου έπιπλα?

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να φρεσκάρει- λουστράρει τα έπιπλα σας με οικολογικά λούστρα (βάσεως νερού και όχι πετρελαίου), σε διάφορες αποχρώσεις.

Πώς καθαρίζω τα νέα μου έπιπλα?

Τα έπιπλά σας δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο καθαριστικό ή τεχνική, μπορείτε να τα καθαρίσετε με σκέτο νερό πάνω σε καλά στημένο πανί, ακολουθώντας τα νερά του ξύλου.Όλα τα υλικά τον επίπλων που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα για τη καλύτερη δυνατή ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν.

Έτσι είμαστε σίγουρη πως η επιλογή που θα κάνετε θα είναι σίγουρα μια αξιόπιστη λύση.

Μπορεί ένας σύμβουλος διακόσμησης της εταιρείας ΒΛΑΝΤΗΣ να με επισκεφτεί στον χώρο μου ;

Ένας σύμβουλος πωλήσεων σίγουρα κοντά σας για να επιλέξετε τα έπιπλα που ταιριάζουν στον χώρο σας της αποχρώσεις για ένα αρμονικό μοντέρνο σπίτι και να δημιουργήσετε  μαζί έναν δικό σας ονειρεμένο χώρο.

Εσείς εκφράζεται την φαντασία σας και εμείς δημιουργούμε τον ιδανικό χώρο που θα τον απολαμβάνετε  για πολλά πολλά χρονιά!

Σε όποιο έπιπλο επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας και προσαρμογής του στις ανάγκες σας.

Στο κατάστημα επίπλων ΒΛΑΝΤΗ μπορούμε να πλησιάσουμε το χρώμα των λούστρων σας με απόδοση σχεδόν 100%.